KEVIN TRIGUERO

PT vs Client

IMG_1229.JPG

IMG_1230.JPG

IMG_1228.JPG

Lite då och då brukar jag gå in och köra tillsammans med mina kunder. Oftast gör jag det efter att vi har kört ihop ett tag och man känner sig bekväm med träningsupplägget.

Jag tror och jag har upplevt att det är ganska uppskattat ifrån kunden och det utav olika skäl. Jag kan tänka mig att är skönt att få ett perspektiv för vidare utveckling och sen tror jag också att man vill sätta sin PT på prov. Han/hon som stått där så jävla många gånger och sagt till en att köra en till trots att man egentligen är helt slut.

Från min sida är det bara ett stort nöje, tycker det är jäkligt kul och inspirerande. Hoppas fler där ute gör detsamma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!