Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Fort fort fort

IMG_2139.JPG

Jag älskar julen men äntligen är den förbi. Nu får det vara slut med allt slappande och ätande, nu vill jag tillbaks in i verkligheten.

För mig känns det lite som tiden står stil just nu, alla verkar bara sitta och vänta på att saker ska hända och jag klarar inte av det. Ge mig det nya året nu med allt vad den har att erbjuda. Jag har en känsla som säger att mycket kommer bli ett utmanande år. Jag kommer ställas inför nya utmaningar som kommer sätta mig på prov och jag ser fram emot det. Jag ser fram emot utvecklingen som sker i takt med kämpigare tider.

foto: Michaela Andersson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!