KEVIN TRIGUERO

Slutet & en Ny början

IMG_2141.JPG

Det har hänt så jäkla mycket i år att jag inte ens vet vad jag ska börja med. Redan förra året vid den här tidpunkten sade min magkänsla att 2014 skulle bli ett utvecklande år och min magkänsla hade rätt.

Jag fick uppleva Sydafrika och TV produktion för första gången, jag har fått utveckla mitt arbete och intresse inom mode och träning, jag har träffat många nya personer som jag idag kallar vänner, jag får skriva för er om mina tankar, känslor och idéer men främst utav allt fick jag träffa kärleken i mitt liv.

Vad kan då förväntas utav nästa år när det mesta inte går att toppa? Jag väljer att inte se det så, utan jag väljer att se 2015 som ett år där jag får möjlighet att utveckla och skapa utifrån dem förutsättningar som har lagts. Precis som med träningen är det ständig utveckling. Du behöver inte börja om på nytt utan utveckla utifrån den grunden som har lagts. Jag ser fram emot kommande 365 dagar.

Önska er ett Gott och Framgångsrikt 2015!

Foto: Michaela Andersson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!