KEVIN TRIGUERO

Dag 2 mål 2 & 3

IMG_0498.JPG

IMG_2360.JPG

Ledsen ni inte fick någon uppdatering tidigare under dagen men min kamera tog slut på batterier. Nu är den laddad och allt är i sin ordning igen.

Vid 14 tiden idag åt jag mitt andra mål och det vart ca 150g lövbiff och grillade grönsaker (paprika, lök, aubergine, champinjon).

Nu på kvällen efter träningen så hade Ellinor lagat mat till oss. I vanlig ordning grönsaker (machéblad och tomat), bra fetter i form av nötter och avokado samt protein (nötfärs 12%)

Förmodligen blir det ett till inlägg innan det blir läggdags. Höres!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Livet är för kort för att äta blad och massa sånt som man helst inte skulle vilja äta men gör det ändå. Ät hur mycket du vill och i princip vad du vill MEN motionera och rör på dig såklart! På mig fungerar det bra kanske även för att jag har extremt hög ämnesomsättning men who cares yolo brate

  Mirre 2015-01-06 21:35:00
  Svara
  • Svar på Mirres kommentar.

   Tja Mirre !

   Svårt att kommentera specifikt vad som funkar för dig och vad du har för mål med din träning/fysik men efter många års erfarenhet vill jag påstå att ”äta vad man vill och hur mycket man vill” inte räcker långt.

   Det finns ett flertal anledningar till varför man väljer en viss kost framför en annan, dels utseende och hälsa. För mig är båda viktiga och man kommer utan tvekan längst genom att äta näringsrik mat.

   Kevin Triguero Montero 2015-01-07 13:13:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!