Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Dag 4 Mål 2

IMG_2389.JPG

 

Alltså den här dagen… jag vet inte ens vart jag skulle börja berätta. En sak som är säkert är att det är min sämsta kostdag på väldigt länge, iaf sett till antal mål. Det har bara blivit 2 mål idag och det är inte tillräckligt men ibland hinner jag inte med så får det inte vara. Man måste ta tillbaks kontroll över sin vardag och prioritera det som är viktigt, dvs mat och träning. Utan dem två grundbehoven kommer jag i vilket fall inte må bra och därmed inte få andra saker gjorda så som de ska.

Jag tar med mig det positiva ur denna dag och blickar framåt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!