KEVIN TRIGUERO

Dag 6 Mål 2 och lite mellanmål

IMG_2447.JPG

IMG_2446.JPG

IMG_2449.JPG

IMG_2451.JPG

 

Shit vad dagarna går fort och klockan är egentlige inte så himla mycket men mörkret gör att det känns som att det är läggdags.

Under dagen har jag varit hos mina föräldrar och därefter åkte vi till Vapiano. Det blev i vanlig ordning en stor sallad med dubbel tonfisk och spenapsdressingen. Utöver det har det hunnit bli lite annat också, exempelvis Sabrins berömda och nyttiga bröd (mandelmjöl, ägg, linfrön, kokosfett, salt). Dessutom fick jag med mig en mixer hemifrån och äntligen kan jag börja göra mina shakes igen. (Hallon, protein SELF, linfrön, muskot, kanel, spenat, ingefära, supergreens)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!