KEVIN TRIGUERO

Born barefoot

IMG_2482.JPG

IMG_2485.JPG

 

Vissa kallar det funktionellt och jag väljer att kalla det funktionellt och mode. Det finns verkligen mycket hat-kärlek bakom dessa skor men enligt min mening så är dessa skor de bästa som finns för gym- och löpintervall träning. Jag älskar känslan i mina fivefingers, det blir nästan lite svårt att beskriva känslan utan att låta som en poet men så bra är det fan. Naturligt och frihet är två ord som jag anser beskriver dessa skor.

Idag fick jag äran att dela denna upplevelse med en utav landets mest lovande MMA fighters, Karl Albrektsson. Håll utkik efter den här killen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!