KEVIN TRIGUERO

Bästa morsan

image

Såg just ett klipp på Facebook där man ser en mamma och hennes dotter (bara ett par år gammal) träna tillsammans, eller rättare sagt mamman tränade och dottern härmade hennes rörelser med leksakvikter.

Jag blev jäkligt glad när jag såg klippet för det gör mig glad att se den här lilla tjejen aktivera sig genom något som för henne bara är skoj. Det är egentligen det träningen handlar om att aktivera kroppen och frigöra endorfiner så att man mår bra. Alla dem saker som ligger utanför träningen och vilka tynger en om dagarna försvinner och under en timme om dagen får man försvinna in i sig egen värld.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!