KEVIN TRIGUERO

Då & Nu

IMG_2659.JPG

IMG_2657.JPG

Utvecklingen går framåt och hela tiden ställs det allt högre krav på design och kvalité. Många har undrat vilken kamera jag använder till vardags och tänkte därför dela med mig utav det till er.

Jag måste bara först dela med mig av vad jag anser är viktigt och det är tre saker; användarvänlig, bra bildkvalité och snygg.

Den enda kameran som på riktigt håller måttet och som t.o.m överträffat mina krav är Lumix GM5. Det är en systemkamera i ett litet skal, faktiskt världens minsta systemkamera. Det innebär att den tar förbannat bra bilder och tar knappt någon plats. Om man dessutom vill byta objektivet så går även det men det har inte jag känt något behov utav att göra. Det jag älskar mest med min kamera, på fullt alvar, är hur enkelt jag överför mina bilder på kameran vi wifi direkt till mobilen var jag än befinner mig. På två sekunder har jag min skarpa bild på luren och upp på instagram eller blogg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!