KEVIN TRIGUERO

Din tur att ge !

IMG_2511.JPG

IMG_2515.JPG

För ett år sedan trodde jag inte att jag skulle sitta dag in och dag ut och skriva om min vardag, mina intressen och dela med mig utav min kompetens. Överraskande nog har jag funnit något som jag tycker är väldigt roligt och givande. Det tycker jag tyder på ”livets gång”, dvs att man inte alltid hamnar där man trodde.

Nu har det blivit din tur att säga vad du tycker. Varje år hålls Finest Blog Awards och nu har det blivit dags att nominera dem personer som man tycker gjort det där lilla extra. Om du läser min blogg och har 30 sekunder över så gå gärna in HÄR och nominera mig inom den kategorin som du tycker passa mig bäst.

foto: Lisa Höök

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!