KEVIN TRIGUERO

Fin flickvän

IMG_2960.JPG

IMG_2959.JPG

IMG_2958.JPG

Idag väntade en riktigt god måltid när jag kom hem från jobb och träning. Min fina flickvän hade slagit på stort och lagat kyckling med chevre och grönsaker, precis så som jag önskar att ha det.

Har börjat läsa boken ”den nakna hälsan” utav Jonas Colting, en man som många älskar att hata. Han har en väldigt hälsosam och samtidigt kontroversiell förhållningssätt till livet och därmed träning och kosthållning. Han har starka åsikter som driver vissa till vansinne men i mina ögon är han en väldigt klok människa som jag tror vill provocera för att få fram ett bra budskap.

Det är något jag vill lyfta fram från det lilla jag hann läsa och som jag tycker är viktigt att påminna sig om när det känns tufft.

”Avsaknaden av motstånd är något av det farligaste och mest destruktiva som finns. Det sammanhanget ser vi tydligt på våra kroppar, ställer vi krav på våra muskler och vårt hjärta så kommer också funktionen, styrkan och uthålligheten att öka. Om vi däremot upphör krav och motstånd så går det åt skogen.”

Det vill säga, vi växer och utvecklas när vi utsätter oss för situationer där vi kanske inte känner oss bekväma, när vi tar oss an saker som vi inte kan eller när vi känner att det är som tuffast under passet. Kom ihåg det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!