KEVIN TRIGUERO

Känslosamt

IMG_2989.PNG

IMG_3018.JPG

IMG_3016.JPG

IMG_3019.JPG

IMG_3017.JPG

IMG_3020.JPG

Det hade äntligen blivit dags för The Mauler Gustavsson att ännu en gång kliva in i ringen och visa att han är nummer ett och förtjänar den efterlängtade returmatchen mot Jones.

Jag hade laddat så jävla länge inför den här galan. Det var ingen snack om att jag såg Alex som ende segraren, trots att jag givetvis inte kunde räkna ut en topp atlet såsom Rumble. Idag lider jag med Alex, jag gjorde det redan från stunden då han skickade iväg sin frontkick och Rumble svarade med sitt kraftiga slag. Jag lider med honom för att jag tror att han är den bättre fightern och gjorde ett lite förhastat misstag. Jag lider med honom för den besvikelsen han måste känna inför en sådan stöttande hemmapublik.

Men en champ lyfter blicken och kommer tillbaks starkare än någonsin.. Och Alex är en champ. Jag tror på honom och jag önskar vi kommer få se honom lyfta bältet framöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!