Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hon är magisk!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 

Det väntade en grymt god och kreativ middag när jag kom hem. Min fina flickvän brukar överaska mig emellan åt genom att visa sina matkunskaper och hon är duktig. Det ser inte bara väldigt tilltalande ut utan det smakar också väldigt gott.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kom in på din blogg av en slump. Jag följde er i top model och måste bara säga hur kul jag tycker det är att ni fortfarande är tillsammans! Utifrån bilderna ser ni verkligen ut att passa tillsammans! Och din blogg är verkligen läsvärd! Ska absolut börja följa dig!

    Frida 2015-02-03 14:15:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!