KEVIN TRIGUERO

Ny träningssko

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag är en stor beundrare av funktion och design. Som ni säkert märkt på mina inlägg bär jag oftast fivefingers när jag tränar. För mig uppfyller den ett syfte genom dess funktion och dessutom är dem snygga.

Imorgon lanserar Nike sina nya träningsskor NIKE Metcon 1. Enligt mig en fulländad träningssko för en fitnessutövare.

Jag har funderat på att börja använda reebooks crossfit sko men har dragit för det iom den specifika nischen. Nu har jag dock hittat en sko som lever upp till mina krav i dess funktion och design.

”Nike Metcon 1 kombinerar informerad design med användandet av material för att maximera dess mångsidighet. Den adresserar även behovet av att klättra i rep, vilket många idrottare har fört in i sin träning. Ovansidan är konstruerad av tuff men slitstark mesh som andas och tål påfrestningarna från regelbunden träning. Nike Flywire teknologi vid mitten av foten sveper runt fotvalvet och ger en låst passform för att stödja snabba rörelser i olika riktningar.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!