Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Stopp!

(null)

(null)

(null)

Sitter och kopplar av på Juiveverket. Har lite ledig tid emellan kunder och kände att jag behövde en vitaminboost. Jag diggar verkligen det här stället, här kan jag koppla bort vintern, jobbet och träningen för en stund och känna smaken av sommaren.

Det är viktigt att stanna upp ibland i vardagen och koppla bort från alla sysslor och ha en lugn stund. Synd bara att vi har en jäkla fikakultur där vi passar på att stoppa i oss massa skit under den korta tiden som vi väljer att koppla av. Antar att semlor finns på många fikabord i detta nu och det är inte bra för kroppen, för psyket och för prestationen under resterande del utav arbetsdagen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!