Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Möten

(null)

(null)

Dagens första möte avklarat och nu sitter jag och väntar på att kl ska slå 11 i tur på att nästa ska ta sin början. Det är en skön känsla att kunna varva mina dagar mellan träning och annat skoj.

Jag har alltid känt att jag har för mycket driv i mig för att sitta stillasittandes dagarna i ända. Inget ont om det för ibland önskar jag att kunde känna tillfredställelse i en sådan situation. Jag är en person som behöver ha många bollar i luften och gärna så pass att det blir lite för mycket. Kan du känna igen dig i den känslan?

Sjukt nog så är det då jag mår som bäst inombords. Jag blir lätt rastlös och uttråkad om jag inte gör något vettigt. Förmodligen ska jag vara ganska glad över det för det är en bra egenskap.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!