Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

MAN-teamet hos mig

Allt blir så enkelt fake i den digitaliserade världen och jag känner personligen att man bjuder på mer verklighet genom videoklipp, det går liksom inte att låtsas. Jag ska göra mitt bästa för att ge korta videoklipp emellanåt med roliga saker som sker i min vardag. Skriv gärna vad ni tycker och om det är något särskilt ni vill se mer utav.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Skulle du kunna göra en video där du lägger ut övningar som är bra för att stärka musklerna kring knäna?

    Anonym 2015-02-07 22:38:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!