Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Så bra gick det..

Idag deltog jag, Viktoria och Bingo i Skistar Everest Challenge. Jag skrev om eventet för er här om dagen och hela tanken är att försöka efterlikna de verkliga förhållande på världen högsta berg, Mount Everest. Loppet var 4,5 km och banan slingrade sig 3 gånger upp och ned för Hammarby backen.

Vi startade vid 15 i kändisklassen, inte jätte många som deltog men ändå ett par. Vi hade inte tränat efter något särskilt upplägg inför detta så vi bestämde oss för att springa ihop. Tyvärr gick inte det så bra. Dels är tävlingsinstinkten som först kickar in men sen är det också tröttheten och desto tröttare man blir desto mindre kan man tänka. Det enda som gick igenom i mitt huvud var att fortsätta trampa och att dem andra var minst lika trötta. I slutändan kan man inte fokusera på någon annan än sig själv, det är jag mot min kropp och psyke.

Vi tog oss alla i mål på mycket bättre tider än väntat, jag kom in på 30 min 35 sek och Bingo 2 sekunder bakom mig. Viktoria kämpade in i det sista och kom in på en fjärde plats och först bland alla tjejer. Till detta ska tilläggas att jag körde ett stenhårt benpass med henne igår.

En mycket rolig dag värd att minnas!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!