Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Söndagsglädje

Jag älskar solen och jag älskar produktiva dagar. Idag var jag tillsammans med Michaela hos mina vänner på Living Generation och skapade lite magi.

Redan när jag vaknade och såg den blå himlen förstod jag att detta skulle bli en bra jobbdag. Att få jobba med det här ljuset är en helt annan sak än vad man är van vid. Tänk på alla utlandsprofiler som hela tiden har detta fina ljus och vilka dessutom inte behöver stressa för att det ska försvinna inom 3 till 4 timmar och kylan  ska vi inte glömma. Skitsamma, jag jobbar med dem förutsättningar som ges men resultatet blir givetvis bättre i ett sådant läge.

En magisk dag men fantastiska vänner och nu ser jag bara fram emot bilderna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson