Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Söndagsglädje

Jag älskar solen och jag älskar produktiva dagar. Idag var jag tillsammans med Michaela hos mina vänner på Living Generation och skapade lite magi.

Redan när jag vaknade och såg den blå himlen förstod jag att detta skulle bli en bra jobbdag. Att få jobba med det här ljuset är en helt annan sak än vad man är van vid. Tänk på alla utlandsprofiler som hela tiden har detta fina ljus och vilka dessutom inte behöver stressa för att det ska försvinna inom 3 till 4 timmar och kylan  ska vi inte glömma. Skitsamma, jag jobbar med dem förutsättningar som ges men resultatet blir givetvis bättre i ett sådant läge.

En magisk dag men fantastiska vänner och nu ser jag bara fram emot bilderna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!