Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Så mycket fett % har jag..

IMG_4256.JPG(null)

 

Idag var jag hos min vän Malin på Scandinavian Nutrition Södermalm och gjorde en fettmätning. Man kan såklart göra en fettmätning på ett antal olika sätt och vissa tillvägagångssätt är mer korrekta än andra. I butiken har dem en så kallad BodPod som är en maskin som mäter kroppens totala sammansättning eller fettandel. Dessutom ger den en också nyttig information om ens kalori intag under vila och under arbete i olika grad.

Jag är förvånad över hur lågt jag ligger trots att jag inte håller en 100% kost. Den senaste tiden har jag ätit mycket som jag i vanliga fall inte äter när jag ligger ned mot 5% sträcket. Jag känner mig i alla fall nöjd med att min träning går åt rätt håll och med mitt mål till sommaren inom räckhåll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson