Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Så mycket fett % har jag..

IMG_4256.JPG(null)

 

Idag var jag hos min vän Malin på Scandinavian Nutrition Södermalm och gjorde en fettmätning. Man kan såklart göra en fettmätning på ett antal olika sätt och vissa tillvägagångssätt är mer korrekta än andra. I butiken har dem en så kallad BodPod som är en maskin som mäter kroppens totala sammansättning eller fettandel. Dessutom ger den en också nyttig information om ens kalori intag under vila och under arbete i olika grad.

Jag är förvånad över hur lågt jag ligger trots att jag inte håller en 100% kost. Den senaste tiden har jag ätit mycket som jag i vanliga fall inte äter när jag ligger ned mot 5% sträcket. Jag känner mig i alla fall nöjd med att min träning går åt rätt håll och med mitt mål till sommaren inom räckhåll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!