Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

All respekt!

(null)

(null)

(null)

Jag träffade Tilda för lite mer en ett år sedan. Hon tig kontakt med mig då hon ville göra en livsstilsförändring och hitta tillvägagångssätt för nå fram till sin vision.

Sedan första dagen har hon visar enorm vilja, styrka, engagemang och tålamod. Hon har kämpar i med och motvind och inte gett upp. Hon har kämpat och hon har lyckats.

Hon är en hjälte i mina ögon för hon har lyckats. Hon har gjort det många inte klarar av och för det förtjänar hon alla min hyllningar och respekt. Jag är så stolt över den här tjejen att jag inte kan uttrycka det tillräckligt.

Vilken kämpe och vilken kvinna!! Wow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Kevin,
  Jag har kört diet och cardio i 6 månader och tappat ca 13 kg. Jag har 7 kg kvar tills jag nått mitt mål. Efter så lång tid med bara lågintensiv träning som långa powerwalks och lite intervaller har kroppen tappat formen helt. Jag skulle nu vilja fokusera på att bygga kroppen på ett sådant sätt Tilda gjort. Slank men stark. Tyvärr saknar jag helt kunskap om hur jag ska göra. Min fråga lyder, kan man anlita dig och få program via nätet? Blir svårt annars då jag bor i Jönköping 🙂 om du är intresserad kan du nå mig på mailadressen jag anger längre ner.
  Tack på förhand,
  Malin

  Malin 2015-02-11 18:49:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!