Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Livet som elitidrottare

 

Jag har under senaste året tränat MMA och hittat en ny passion i sporten och träningen. Den utmanar mig på ett helt nytt sätt och får mig att tänka om och den berör mig på ett sätt som styrketräningen inte kan. Det omdiskuteras väldigt ofta om dess brutalitet men i mina ögon är det likt konst; vackert och komplext.

Ovan har ni ett videoklipp från en grym tjej som viger sitt liv åt en professionell karriär inom MMA. Se klippet och hör vad hon har att berätta om livet och träningen kring sporten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!