KEVIN TRIGUERO

Vintage looken

Fotogr.-MichaelaA-Baskern2 Fotogr.-MichaelaA-Baskern3 Fotogr.-MichaelaA-Baskern1 Fotogr.-MichaelaA-Baskern4Fotogr.-MichaelaA-Baskern5

Lite vågat eller lite för gammalt?

Mode handlar om att ge uttryck för vem man är genom sin kläddstil och samtidigt känna sig bekväm i det man bär. Jag kanske inte rätt person att uttala mig om hur utveckligen inom mode varit under de senaste hundra åren eller hur det kommer utvecklas framöver. Jag är en åskådare liksom er av vad andras kreativitet tillåter. Det jag vet dock är känslan som väcks hos mig när jag bär vissa plagg och klär mig på ett visst sätt.

Vintagestilen som ni ser på bilden är typiskt 1920 tal och lyfts fram i succéserien Peaky Blinders samt filmen Great Gatsby. Uppmärksamheten har gett stilen ännu ett lyft inom modescenen och blivit en riktig snackis bland folket.

Outfit: Dstrezzed Luxury Vintage Co. 

fotograf: Michaela Andersson
styling: @livinggeneration

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!