KEVIN TRIGUERO

Kärlek till vad?

10998711_10153568161863356_325982661_o

Jag säger det till mina klienter varje dag och jag säger det till er. Hälsa och estetik handlar inte om att hitta enkla lösningar till uppenbara problem utan om att finna fungerande och långsiktiga lösningar som passar ens egna förutsättningar och önskemål. Din och min vardag ser inte likadan ut och självklart kan vi därför inte vi träna lika mycket, äta likadant eller nå samma resultat. Vad vi båda kan sträva efter är att utvecklas för att bli bättre för var dag och behandla vår kropp på bästa sätt.

Allt för ofta nämns begreppet ”disciplin” upp i diskussioner med folk runt omkring mig. Arbetsmoral och resultat är inte förankrat i någons disciplin utan i passionen man har för viss orsak. Jag älskar att träna, jag älskar känslan av utmattning, jag älskar att känna trycket i mina muskler under övning, jag älskar känslan av total fokus, jag älskar känslan av total avskärmning ifrån allt annat under mina träningspass. När jag väljer mina övningar på gymet är det inte för att jag vill få träningspasset eller övningen avklarad utan jag väljer utifrån min passion till det ovannämnda. Passion till utveckling, rent fysiskt och mentalt.

Dvs, att vissa når längre än andra eller får bättre resultat inom ett visst område är inte pga de har mer eller bättre disciplin utan det är för att dem brinner för sin sak och gör det systematisk utan några genvägar.

”Acceptera att alla dina val är reflektioner av vad du verkligen älskar”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!