KEVIN TRIGUERO

Fail

(null)

Ni har förmodligen sett Mcdonalds reklamen i samarbete med alpina skidlandslaget och nu har dem till om börjat namnge vissa hamburgare efter kända landslagsåkare. Vilket jävla skämt! Jag blir arg!

Ett stort fiasko för idrotten och för alla idrottsmän som står bakom kampanjen. Ni skämmer ut er själva för sponsorpengar och nej det är inte befogat bara för att 1 krona / meny som säljes går tillbaka till ungdomsidrotten. Ni är ett stort Joke!

Ni marknadsför skräpmat till elitsatsande ungdomar. Fattar inte alpina skidlandslaget eller förbundet att kosten faktisk har en avgörande roll för en elitkarriär? Jag skulle faktisk vilja veta hur mycket utav deras egna kostplan som McDonalds utgör. Undrar också om BigMac eller Mcchiken är en favorit innan tävling eller träningsmomentet?

Jag lär nog få undra vidare men om du läser detta och bryr dig om din hälsa och idrottskarriär så ska du veta att McDonald’s inte är vägen till en lysande framtid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!