Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Fail

(null)

Ni har förmodligen sett Mcdonalds reklamen i samarbete med alpina skidlandslaget och nu har dem till om börjat namnge vissa hamburgare efter kända landslagsåkare. Vilket jävla skämt! Jag blir arg!

Ett stort fiasko för idrotten och för alla idrottsmän som står bakom kampanjen. Ni skämmer ut er själva för sponsorpengar och nej det är inte befogat bara för att 1 krona / meny som säljes går tillbaka till ungdomsidrotten. Ni är ett stort Joke!

Ni marknadsför skräpmat till elitsatsande ungdomar. Fattar inte alpina skidlandslaget eller förbundet att kosten faktisk har en avgörande roll för en elitkarriär? Jag skulle faktisk vilja veta hur mycket utav deras egna kostplan som McDonalds utgör. Undrar också om BigMac eller Mcchiken är en favorit innan tävling eller träningsmomentet?

Jag lär nog få undra vidare men om du läser detta och bryr dig om din hälsa och idrottskarriär så ska du veta att McDonald’s inte är vägen till en lysande framtid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson