KEVIN TRIGUERO

Kärlek kommer i olika former

(null)

Har ni någonsin funderat över hur vissa människor lyckas beröra en på djupet, på riktigt alltså?

Dem kan få en så glad och lycklig och också så arg och ledsen. Det dem säger tränger in på djupet och betyder något på riktigt. Deras åsikter och värderingar delas sinsemellan trots att vi inte alltid håller med. Dem håller dig hårt om ryggen i med- och motgångar och hjälper dig framåt oavsett. Dem gläds för dina bedrifter och framgång och ger en ärliga åsikter när man behöver det som mest.

Det är få personer i mitt liv som lyckas beröra och påverka mig på det här sättet, det är en handfull personer. Jävlar vad jag uppskattar dem och vad jag är glad över att dem är en del i mitt liv.

Tack för att ni finns!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!