Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Det hjälpte mig !


PicMonkey Collage Swiss

Jag har sedan några tillbaka haft ett hudbesvär som jag försökt hålla dolt ifrån min omgivning. Jag fick det första gången i samband med att jag lät mitt skägg växa till sig. Jag fick som en stor rodnad runt hakan, liksom om det var väldigt irriterat och vissa dagar var bättre eller sämre än andra. Jag har försökt med det mesta, jag har rakat mig, jag använt olika krämer som torkar och som fuktar, jag har varit hos hudläkaren och inget har riktigt hjälpt. Det har blivit bättre stundtals men sen kommer det tillbaks igen. Det känns sjukt frustrerande att inte kunna göra mycket åt saken utan det var mest att acceptera läget och hoppas på att det skulle bli bättre med tiden.

I mitt jobb som modell är det vanligt förekommande med ”close up” bilder när man fotar detaljer som man vill framhäva och det är speciellt vid dem tillfällena som det är som värst. På håll är det svårt att lägga märke till mitt hudproblem men på nära håll blir det väldigt tydligt. Förmodligen är det bara jag som tänker på det, men det är för mig som det är viktigt att bli kvitt med problemet och inte för någon annan.
Swiss_skin_kit_-508x508

Jag kom hem en kväll efter MMA träningen och såg Ellinor ligga i sängen med en skinroller i handen. Hon rullade den över sitt ansikte och jag blev genast väldigt nyfiken på vad hon höll på med. Hon berättade att det var en roller med jäkligt många korta nålar (540st) som tränger in i huden och skapar en naturlig läkningsprocess. Jag fastnade för iden direkt och testade själv. Jag låg nog på sägen och rullade med skinrollern på min haka i ett par minuter, försiktigt men ändå så pass att jag kände hur det bröt ner lite utav det yttre hudlagret. Efteråt fick jag en liten klick kräm som skulle hjälpa till med läkningsprocessen (jag blev såklart lite skeptisk till krämen till en början men gav mig efter ett tag).
PicMonkey Collage swiss 2

På morgonen när jag vaknade var min rodnad jäkligt mycket lindrigare och nästa helt borta. Jag blev skitglad och Ellinor fick höra ett par gånger hur glad jag var över att hon kommit hem med Skin Renewal kitet. Hela idén med att skapa en naturlig läkande process i kroppen är helt magisk! Kroppen kan ta hand om sig själv på egen hand men den behöver en liten pusch ibland och jag tror att skinrollern gjorde just detta.

Vill du prova Skin Renewal du också? Klicka HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!