Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

I LOVE …

 

Jag kan inte få nog utav all träning, destu mer jag gör det destu roligare tycker jag att det är. Träning har alltid varit en stor del utav mitt liv, redan som 4 åring började jag med simning. Till en början handlade om att bli kvitt med min astma, sedan om att bli bäst i världen, därefter för att bygga en tilltalande fysik och nu mest för att jag vet hur viktigt det är för min framtid och hälsa.

Det är klart att även jag har mina motivationsdippar och att det inte alltid är lika roligt att ta mig till gymet men jag gör det ändå. Jag gör det för utav en vana, precis som att borsta tänderna varje morgon. Jag gör det för att jag vet att det kommer bättre tider och för att jag vet att jag skulle må sämre utav att inte träna.

Jag tycker många ser träning som ett måste, ett ont måste. Varför är det så? Vi har genom århundraden varit väldigt aktiva och arbetat fysiskt för att överleva. Med all den nya tekniken och utvecklingen så har vi istället ifrågasatt dess syfte och skjutit det allt längre från oss. Borde inte vi inte stanna upp en sekund och fundera vad vi egentligen håller på med?

Anledningen till att jag tar upp detta är för att jag ser så många människor runt omkring mig med så mycket pontential och vilka tillåter sig förfalla pga utav helt fel anledningar. Att träna eller leva hälsosamt är ingen garanti på ett framgångsrikt liv mätt i pengar men det garanterar en lyckligare och mer balanserad tillvaro.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!