Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Grattis!

 

Många har passerat under alla dessa år men få har lyckats beröra mig som denna man till höger i bild. Vi vet båda att jag kan ta detta privat med dig men jag vill att alla ska veta vilken sann vän och inspiration du är för mig.

Det är tack vare dig som jag skriver detta idag. Det är tack vare dig jag har utvecklats, fattat beslut och banat vägar som jag troligtvis inte gått om det inte varit för dig. Du utmanar det traditionella synsättet och du lyfter fram det bästa i personer du har dig nära. Du har goda värderingar och du lever som du lär. En sann inspiratör!

Jag är glad att du är min vän och jag vill önska dig ett stort grattis ändå bort till Costa Rica!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind