Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Grattis!

 

Många har passerat under alla dessa år men få har lyckats beröra mig som denna man till höger i bild. Vi vet båda att jag kan ta detta privat med dig men jag vill att alla ska veta vilken sann vän och inspiration du är för mig.

Det är tack vare dig som jag skriver detta idag. Det är tack vare dig jag har utvecklats, fattat beslut och banat vägar som jag troligtvis inte gått om det inte varit för dig. Du utmanar det traditionella synsättet och du lyfter fram det bästa i personer du har dig nära. Du har goda värderingar och du lever som du lär. En sann inspiratör!

Jag är glad att du är min vän och jag vill önska dig ett stort grattis ändå bort till Costa Rica!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!