Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nytt från Reign Italia

När solen skiner så åker kläder av, iaf dem flesta. Även om inte det är hela sanningen så känns det jäkligt bra att våren är kommen. Den här snygga jackan är från Reign Italia och passar perfekt till ”för-våren”. Man kan tro att den håller för vinterkylan men det gör den inte utan helt klart en jacka för denna årstid när vår-värmen inte riktigt klivit fram och den frusna vinterkylan avtagit. Något som jag tycker är jäkligt snyggt med den här jackan är hur färgen poppar fram i solskenet.

foto: Michaela Andersson
Style: @Livinggeneration

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!