Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

vårkänslor

 

När vårkänslorna hänger i luften så är jag inte sen med att plocka fram våroutfiten. Det börjar bli dags att tänka på vad man ska införskaffa denna vår och sommar. Det finns massvis att välja bland och det gäller självklart att hitta det som passar en själv. Något som alltid går hem är de uppklippta jeansen, den lössittande t-shirten och den sportiga skinnjackan. För att toppa hela stylingen så kör jag med ett par snygga loaffers, handskar och bag som matchar. Var inte rädd för kavla upp ärmarna på skinnjackan!

Foto: Michaela Andersson
Styling: @livinggeneration

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!