Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nyöppning i Kista

Prövade på mina Dj kunskaper idag på bubblerooms nyöppning i Kista gallerian. Jag tycker inte jag saknar talang men jag vill heller inte påstå att det är min grej. Jag gillar lite mer att låta någon annan sköta spakarna och ta med mig på en musikupplevelse.

Vi hade i alla fall en väldigt rolig dag med många fans som shoppade som galningar. Det var verkligen helt galna öppningserbjudanden. Vi avslutade dagen som ni ser på sushin precis nedanför vårt bostad. Lite kul att jag bara beställer laxbitar och Ellinor enbart avokado. Vi är knäppa jag vet men vad gör det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind