Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nyöppning i Kista

Prövade på mina Dj kunskaper idag på bubblerooms nyöppning i Kista gallerian. Jag tycker inte jag saknar talang men jag vill heller inte påstå att det är min grej. Jag gillar lite mer att låta någon annan sköta spakarna och ta med mig på en musikupplevelse.

Vi hade i alla fall en väldigt rolig dag med många fans som shoppade som galningar. Det var verkligen helt galna öppningserbjudanden. Vi avslutade dagen som ni ser på sushin precis nedanför vårt bostad. Lite kul att jag bara beställer laxbitar och Ellinor enbart avokado. Vi är knäppa jag vet men vad gör det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!