Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nylansering och ”the return”

 

Det är så jäkla kul att vara med på den här resan. Att idéer som haft börjat ta form och äntligen blir kronkreta känns helt overkligt. Nu finns nya numret utav MAN ute och denna gång med träningsprofilen Mårten Nylén på omslaget.

Den 25:e mars ska vi fira premiärnumret utav PAUSE, den nya tidningen för kvinnor som brinner för träning, mode och hälsa. Riktigt snygg och superbra läsning. Välkomna förbi Sturegallerian den 25:e vid 17:00 för att träffa mig och många fler och tillsammans fira nylanseringen utav PAUSE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!