Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Malaga

Är på flygplatsen i Malaga och väntar på att få komma fram till hyrbilsdisken. Jag lovar det är femtio meter kö och den rör sig knappt. Det finns typ tio andra hyrbilsfirmor som inte gör ett dugg men hos just den här är det kaos. Inte så konstigt egentligen när det kostar hundra kronor om dagen att hyra en relativt bra bil. Mitt tips till dig som ska till Malaga i vår/sommar är att hyra från någon annan firma (goldcar) om inte du vill vänta typ tre timmar.

 Förutom att jag är lite frustrerad över att vi inte kommer iväg så har jag en konstig känsla i kroppen. Jag känner mig sjuk fast än jag inte visar några sådana symptom. Undrar om det bara ligger och väntar tills jag ska slappna av ordentligt för att bryta ut.

 Jag är här i Malaga fram till onsdag tillsammans med Michaela och Jhennifer för plåta ss15 för en lite olika varumärken. Det är förstås helt andra förutsättningar med ljusförhållanden och locations. Det finns en fin värme och kultur inrotad i arkitekturen på vissa ställen här nere och dessutom finns det gott om vackert landskap som man kan ta tillvara på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!