KEVIN TRIGUERO

Vaknade med en sån jäkla energi

Dag3-båda4dag3-båda3dag3-båda2Dag3-båda1

 

foto: Michaela Andersson

Att plåta själv är svårt, att plåta två är förbannat svårt.

Tidigt i morse när klockan ringde kollade jag snabbt ut för att försäkra mig om att det inte regnade som metrologerna hade lovat och tack gode gud för att det stämde. Jag vaknade med en sån jäkla energi i morse, lagade frukost och stressade iväg oss till stranden. Väl på plats började vi plåta, enskilt och tillsammans.

Jag är så sjukt stolt och imponerad över det vi lyckats prestera på så kort tid och med små resurser. Dessutom vill jag be er hålla ett öga på den här tjejen (jhennifer), ge henne lite tid och ni kommer få se mycket mer utav henne i modellsammanhang.

Skjorta: Dstrezzed | Solglasögon: LeSpec | Halsband: Falling Whistles

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!