KEVIN TRIGUERO

Jag ber dig läsa detta

    
foto: Michaela Andersson

Se hela Strong As Life filmen från Kayamandi, Syd Afrika.

Jag brukar sitta och fundera ibland över var alla miljoner som varje dag skänks till olika hjälporganisationer tar vägen. Jag tycker det är insamlingar överallt och man uppmuntras hjälpa med det man kan men jag vet faktiskt inte vart mina pengar tar vägen. Förmodligen kommer dem fram till behövande men jag känner också att det skulle vara fint att se hur de går tillväga och hur det tas emot. Hjälper det på riktigt? Skapar det en bättre vardag för dessa människor?
Ifall du som jag går med liknande funderingar ber jag dig läsa vidare.

Jag behöver inte sitta och berätta hur många människor som dör varje dag i olika sjukdomar, svält och under andra hemska förhållanden. Vår värld är inte rättvis och det finns dem som har det betydligt sämre än oss själva. Det jag lärt mig med åren är att varje liten handling gör skillnad, oavsett hur stor.

Två utav mina närmsta vänner har under en längre tid jobbat med ett projekt som syftar till att hjälpa människor vilka lever under hemska förhållanden. Förmodligen har ni hört uttrycket ”Strong as Life” och förhoppningsvis också förstått att det har en djupare innebörd än enbart ett par slagkraftiga ord som vi enkelt kan relatera till. Inför varje nytt projekt designas en ny klädkollektion som står som symbol för vår handling. Utöver att det är grymt snygga plagg så känner jag mig oerhört stolt över att bära en hoodie eller tröja från S.A.L. Varje klädesplagg som säljs står för ett bidrag och varje person som bär plagget står som symbol för en hjälpande hand. Det som fascinerar mig mest med detta projekt är att jag enkelt kan se och dela med andra vart mitt bidrag tagit vägen. Jag kan se att mitt bidrag faktiskt gör skillnad och sätter ett leende på andras läppar.

Till det viktigaste! Gå in och se vart nästa projekt går och joina du också!

STRONG AS LIFE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!