KEVIN TRIGUERO

Nytt för i vår

Dag3-dbp2 webb Dag3-dbp1 webb DBP-brun1-1foto: Michaela Andersson

Nu när våren börjar närma sig är det väl läge att införskaffa ett par snygga kostymer som kan komma till användning under olika tillfällen. Utbudet är stort och det är alltid svårt att veta vad man ska införskaffa. Själv vill jag hitta en kostym med grym passform, bra kvalité och med en personlig touch.

Brunt har alltid varit en favoritfärg och just mig som har lite mörkare färger passar brunt väldigt bra. Det gäller att tänka på vad som går ihop med ens personligt och utstrålning. Ingenting är fel så länge det känns bra för just en själv.

Kostym: DifficultByP | Skjorta: Dahlin | Skor: Axel Arigato | Solglasögon: LeSpec | Armband: Noie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!