KEVIN TRIGUERO

PAUSE & FINEST AWARDS

1427333617-746PicMonkey Collage PicMonkey Collage2foto: Hanna Söderberg

Landade igår eftermiddag vid 16 tiden och åkte därifrån raka vägen till releasefesten utav nya tidningen PAUSE. Väl där var det sjukt trevligt, massor med välkända ansikten och humöret var på topp. Jag fick också syn på min snygga flickvän som hade överraskat mig med sin nya frisyr. Hon har klippt sig kort igen och jag är så glad över det. Det passar henne riktigt bra och jag kan inte sluta tycka hon ser så vacker och elegant ut. (Tack till Sabrin Swedan som klippte och färgade)

Efter PAUSE drog vi raka vägen till Cafet och Finest Awards. Här var det smockat med folk som vanligt och festen var helt klart igång. Jäkligt kul att vara på plats och riktigt bra anordnat. Alexander Ervik försökte sig på ett solonummer likt den på Oscarsgalan för bara någon vecka sen. Grattis till alla vinnare och bra jobbat till alla prisutdelare och dem som självklart såg till att kvällen blev lyckad.

Undrar du om min kostym?
Klicka här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!