KEVIN TRIGUERO

Ett måste i mitt skafferi

P7740635 PicMonkey Collageself

Äntligen är min efterlängtade produkt här. Jag fick idag hem Super Red, en blandning frukter och grönsaker, och Super Green, en blandning från den gröna världen (gräs, alger, grönsaker och örter) från Self Omninutrition. Jag har länge använt kosttillskottet ”Super greens” varje morgon i min shake eller i ett vattenglas. Jag rekommenderar det självklart produkten till alla mina kunder också då det är ett supersmidigt sätt att få i sig alla vitaminer och mineraler man behöver. Dessutom är det rikt på antioxidanter vilket motverkar inflammationer i kroppen.

Det här en produkt som alla ska ha i sitt skafferi och varje morgon börjas med en matsked utblandat med vatten eller i smoothien. Det revolutionerande med Self’s Super Red och Greens är att de smakar fantastiskt gott. Om ni testat greens sedan tidigare och köper dessa så kommer ni förstå vad jag menar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • […] som för övrigt smakar gudomligt. Innan frukosten dricker jag alltid ett stort glas vatten med Super Green och Super Red från Self […]

    Kevin Triguero Montero blogg | Starta dagen på bästa sättKevin Triguero Montero blogg 2015-04-19 08:39:46 http://man.se/kevin/starta-dagen-pa-basta-satt/
    Svara
  • Vart beställer jag detta?:)

    Mattias 2015-04-02 00:31:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!