Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

MANevent med Blogfame

PicMonkey Collage2

PicMonkey Collage 3PicMonkey Collage

I torsdags vart jag bjuden på ett event för oss män. Det var Blogfame som hade anordnat eventet och väl på plats fanns ett par riktigt trevliga representater från olika företag.

Det roliga med dessa event är att jag oftast får pröva saker som jag vanligtvis inte gör under min vardag. Bland annat hade vi congacprovning och fick veta mer utav cigarrtraditioen. Trots att jag varken dricker eller röker särskillt ofta så känner jag att det är najs att höra om andras intressen och hur dem upplever dessa vissa saker.

Lika intressant men kanske mer utav nytta för mig i detta skede var snacket kring hårvårdsprokuter och sminkprodukter. Båda kommer lika mycket väl till pass när jag ska plåta i olika sammanhang och tro inte att jag är ensam om detta. Alla män oavsett ålder eller kategori, gladiator eller inte sminkas när de ska plåtas och anledningen är enkel, det hjälper till med hur ljuset/blixten slår mot ansiktet och underlättar redigeringsarbetet. Det är inte alltid som sminköser finns i krokarna och då man lösa det på egen hand. Dessutom blir det allt mer vanligt att man plåtar spontant streetstyle utan särskilt mycket hjälpmedel från ljussättning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind