Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ett stilsäkert val

PicMonkey Collageny3 PicMonkey Collageny4 PicMonkey Collageny1 PicMonkey Collageny2
foto: Yulia Lindberg

Det känns jäkligt härligt att våren börjar närma sig och för mig är det en sån skön känsla att bara slänga på mig ett par jeans, t-shirt och skinnjackan och bege mig ut på stan. Något som jag  kan tycka är svårare är val av skor. Något som för mig alltid känns manligt, klassiskt och snyggt är ett par snygga Chelsea Boots. Det är ett stilsäkert val som funkar både till vardags som till mer formella fall. Jag införskaffade dessa svarta mocka vilka designats utav Loake i samarbete med fashionisland.se och vilka finns i begränsad upplaga, 36 par finns till försäljning.

Skinnjacka: Boda Skins | T-shirt: Filippa K | Jeans: Neuw | Boots: Fashionisland.se X Loake 1880 | Väska: Sandqvist | Klocka: Twira | Armband: Happy Beads

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!