KEVIN TRIGUERO

Gladiatorerna

1sr3 23456 2222foto: Michaela Andersson

Jag måste erkänna att jag är nervös inför lördag. Att få återuppleva detta ännu en gång är inte kul. Det är stora och atletisk gladiatorer som jag får möta. Om du funderat på om det är på riktigt så kan jag säga till dig att det är det. För det första så gladiatorerna grabbar som vägen 20-30 kg mer än själv och som dessutom tränar på väldigt hög nivå inom sina respektive grenar. Så även om jag känner mig i form så vet jag att det kommer bli tufft att möte dem. Det finns också mycket prestige att vinna och ingen vill förlora.

Stor respekt till alla som någonsin stått där och mött dessa herrar och damer. På lördag lovar jag er massor av spänning. Så missa inte gladiatorerna på TV4 kl 20.00.

Här är ett litet försmak: http://www.tv4.se/gladiatorerna/senaste

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!