Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hatten av!!

Skärmavbild 2015-04-03 kl. 18.50.13

Jag reser mig upp och tar av hatten för politikerna som röstat igenom den nya lagstiftningen i Frankrike. Jag gillar generellt inte att samhället ska ta ett helhetsansvar för enskilda sakfrågor men i det här fallet kan ingen neka att trenden går åt helt fel håll på en global nivå och branschen gör inget för att vända på den. Tänk om och tänk rätt, nu går signalerna direkt in i modebranschens hjärtestad, Paris. Ett steg i rätt riktigt för att alla unga tjejer och killar där ute som lever ohälsosamt pga utav en helt förvrängd ideal.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!