Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hur planerar du?

PicMonkey Collagepåsk3 PicMonkey Collage PicMonkey Collagepåsk2 PicMonkey Collagepåsk

Känner mig uppfarande helt uppspelt efter gårdagens urladdning på Gladiatorerna. Jag kan verkligen inte förstå hur pass jämt det var ända in i mål. Sjukt spännande!

Idag var vi på världens trevligaste påskmiddag hos Paulinas familj i Eskilstuna. Förutom att vi fick umgås och äta fantastiskt god mat så träffade Ellinor och jag världens gulligaste tjejer. Så kärleksfulla och sån underbar energi.

Nu tänkte jag lägga mig och en ny vecka väntar imorgon. Varje söndagkväll ägnar jag åt att planera min vecka. Jag vill skapa mig en överblick om hur min arbetstid ser ut och planerar också in min träning. För mig är det sjukt viktigt att min träning finns nedskrivet på schemat. Att tänka att jag ska ta träningen när det passar är ingen bra ide då jag oftast hamnar på andra tankar och det blir lätt bortprioriterat. Genom att ha träningen som en stående tid i min kalender får andra viktiga saker planeras runt omkring det och min träning kvarstår. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fantastisk insats i gladiatorerna!! Hur många pass kör du i veckan just nu? Och vilken träningsform? Nyfiken!

    Victor Axelsson 2015-04-07 22:15:00 http://victoraxelsson.blogg.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind