Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Suit up with DifficulbyP

     foto: Michaela Andersson

Att kunna klä sig dressat men ändå casual är inte alltid enkelt. För mig är det viktigt att kunna dämpa extrema plagg och kunna bära dem till vardags och känna mig bekväm. En helkostym i kammo kan väldigt lätt kännas over the top men med rätt uppbyggnad så blir det en riktigt snygg sommaroutfit.

Jag har därför tagit mig till skräddaren och sytt upp byxorna ett par centimeter. Helt plötsligt har jag skaffat mig ett par riktigt snygga sommarbyxor som jag kan använda med eller utan kavajen. Ett annat enkelt val för att dämpa det formella är att bära den med vita träningssneakers och ett vitt linne. Jag vill heller inte glömma accessoarerna för att ge helheten lite starkare karaktär.

Kostym: DifficutlbyP | Skor: Vagabond | Linne: H&M | Väska: Nic and Mel | Halsband: Falling Whistles 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!