Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

De snyggaste plaggen på Miinto


DSC_6864PicMonkey Collage1PicMonkey Collage33

Har du någonsin upplevt att det blir tröttsamt att leta kläder på nätet?

Jag har gjort det och har suttit timmar framför datorn och skrålat. Det finns ju hundratals plagg och till slut har man bläddrat igenom så många sidor att man inte riktigt ser skillnad på plaggen längre. Om du känt eller upplevt samma som mig då har jag en enkel lösning till dig. Jag har sammanställt det jag tycker om mest från utbudet på Miinto och gjort det enkelt för dig att hitta dem plaggen som är absolut snyggast till våren.

Klicka HÄR om du vill hitta alla mina favoritplagg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!