Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

MMAträning med Pärleros

070415-AVBootcamp-0191 070415-AVBootcamp-0572 070415-AVBootcamp-0263 PicMonkey Collage1

Idag var det hårdtärning igen med NOBE Fight Camp och på schemat stod det MMA träning med Alexander Pärleros. Vi var många fler än sist idag och dessutom ett par nya ansikten. Alex hade planerat ett pass som bestod utav de flesta beståndsdelarna inom MMA. Vi gick igenom några grundtekniker och fick också brottas och köra olika slagkombinationer. Utöver all kamp på mattan körde vi slag mot säck och armhävningar i intervallform, allt för att trötta ut oss riktigt ordentligt.

En stor eloge till Alex som vanligtvis inte utbildar eller håller i några träningspass. Han lyckades göra det rolig och lärorikt för oss alla. Tack också till NOBE och Doctor Salad för den hälsosamma frukosten.

Har du inte sett förra veckans fightingpass? Se HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!