Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ser du inte vad du gör?

 
foto: Michaela Andersson & Modell: Jhennifer Carlsson

Jag vill börja med att säga att jag tycker det är väldigt roligt att ni är så många som hör av er till mig och är nyfikna på hur man bär sig åt för att förändra er livstil. Alla ni är enskilda personer med olika förutsättningar och olika mål, därav kommer jag skriva detta till er utifrån en generell syn på förändring.

Jag har många gånger funderat vad som driver en person bort från träning och hälsosamma val. Träning eller fysisk aktivitet ligger inom oss sedan barnsben och är en självklar del utav våra liv. För mig är det lika självklart som att borsta tänderna eller duscha varje dag. Att andra saker kommer emellan vilka också är viktiga är för mig ingen ursäkt att skippa det som får mig att må bra. I mitt huvud råder det inga tvivel om att regelbunden träning och bra kost ger mig rätt förutsättningar för att sköta resterande del utav min vardag på ett bättre sätt.

Det första steget till en livsstilsförändring är att komma till insikt med det kräver uppoffring. Det finns massvis med saker runt omkring oss, varesig det är arbete, intressen eller familj som kräver vår tid och varesig vi vill eller inte kommer det alltid vara på det viset. Det gäller för oss att prioritera det som är viktigt och hitta lösningar runt omkring. Om din hälsa kommer högt upp på din prioritetslista så kan jag lova dig att du alltid kommer hitta sätt att lösa  tidsaspekten.

Att göra medvetna val. Det innebär för mig att jag tänker på vad jag stoppar i mig och hur det påverkar min kropp. Det är ett faktum att det som säljs och marknadsförs som hälsosamt/nyttigt inte är det är alla gånger är just det och då är det mitt ansvar att ta reda på vad jag ger min kropp för näring. Det är ingen raketforskning utan allt jag behöver göra är lite snabbt läsa på innehållsförteckningen. Ganska snabbt har jag också bildat mig en uppfattning om vilka hyllor inne i matvarubutiken som är vettiga.

Ett personligt och tydligt mål. Ingen kan berätta för mig vad jag ska kämpa för utan det måste komma från hjärtat. När jag bestämt mig och vet vart jag är på väg och är medveten om konsekvensen utav mitt val så finns det inget i hela världen som får mig på andra banor. Mål måste vara personliga och jag behöver inte berätta dem för någon utan bara jag själv vet vart jag vill och är på väg. Jag inspireras utav andra runt omkring mig och sätter mina mål utifrån mitt önsketänkande och det är vackert. Förmodligen kommer jag aldrig nå mitt mål för att dessa förändras lika snabbt som mina referenser men jag kommer känna mig stolt över den utveckling jag uppnått och för den uppskattning jag får.

När du bestämt dig ser du inga hinder utan endast möjligheter. 

Hoodie: Strongaslife / Shorts: Casall / Träningstights: Skins / Skor: Vibram

Läs också: Sanningen bakom synliga magmuskler

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!