Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Limited Edition från Björn Borg

 

 Idag hade jag på mina nya Limited Edition boxer från Björn Borg. Motivet har tagits fram genom ett samarbete med italienska designern Luca Mainini och personligen tycker jag att det är friskt vågat. Vid första anblick kan det kännas ganska lite väl mycket med all motiv men när man väl tar på sig dem så gillar jag den balla känslan. En sak som är klart är att om man inte vågar satsa så kommer man heller ingen vart och jag tycker Björn Borg gör helt rätt som skapar något annorlunda.

Du kan se hela kollektionen från Luca HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!