Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Fredagsmys

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2foto: Lisa Höök

Fredag och det börjar bli dags att runda av den här dagen. Vaknade med värsta huvudvärken imorse och kände mig riktigt krasslig. Pallade mig ändå bort till gymet för att köra min jätte tidiga kund.

Resten utav dagen har jag tillbringar på SATS Regeringsgatan och spelat in första avsnittet av Tough Viking serien med Daniel Paris. Japp du läste rätt. Hahah jag vet inte hur detta ska sluta men tanken är att jag ska coacha honom fram till Tough Viking 9 maj. Det kommer bli väldigt underhållande iaf, han är verkligen rädd för allt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!